top of page

Interieurstyling thuiswerkplek Noordwijk

Door een jong stel uit Noordwijk is Vlotte Styling ingeschakeld voor het realiseren van een fijne thuiswerkplek. De kamer was bij aankoop een kinderkamer met verschillende soorten behang en een groen geschilderde deur en radiator(buizen). Naast dat de kamer als thuiswerkplek zou gaan fungeren is het ook belangrijk dat er opbergruimte zou komen, bijvoorbeeld voor kleding en administratie.

Eenmaal in de ruimte aangekomen heb ik samen met het stel de kleuren en de opstelling bepaald afhankelijk van hun wensen. Het betreft een ruimte met niet heel veel lichtinval en daarom zijn we uitgegaan van een lichte basis in combinatie met een mooi behang met motief. Door een spiegel aan de donkere kant van de kamer te hangen wordt het licht weerkaatst waardoor er meer natuurlijk licht in de kamer ontstaat. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met ergonomie en daarom is er gekozen voor een zit-sta bureau. Het stel gaf aan moeite te hebben met het inbeelden van het eindresultaat en daarom hebben zij mij verzocht om het advies te visualiseren in een 3D tekening.

Er is hard geklust om het advies te realiseren en het eindresultaat mag er zeker zijn! Een onrustige kamer is omgetoverd tot een rustgevende thuiswerkplek!






Comments


bottom of page